Δολοφονία Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του

Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων, συνολικά 60, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, μεταφέρθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα με κλούβες της ΕΛΑΣ λίγο μετά τις 8:30 π.μ.

Ανάμεσά τους, πέντε ατομα κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ενώ κατηγορούνται και για άλλες επιθέσεις σε αθλητικούς χώρους στον Ρέντη. Επιπλέον, κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

propoli

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν μάνατζερ τράπερ που φέρεται να είχε πρόσβαση στην αποθήκη από την οποία μεταφέρθηκε οπλισμός, έναν 36χρονο με ψευδώνυμο καταγωγής, ένα ηγετικό στέλεχος οργανωμένων οπαδών με το προσωνύμιο «κοντός», έναν συνδεσμίτη καθώς έναν 31χρονο που κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για ρατσιστικές επιθέσεις.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση είναι ογκωδέστατη και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται συνολικά 158 άτομα, με τον βασικό ηγετικό πυρήνα να τον αποτελούν περίπου 20 εξ αυτών.

Loading