Θα παραστεί στους εορτασμούς των Θεοφανείων στο Φανάρι
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος νοσούσε με κορονοϊό και βρισκόταν στο Αμερικανικό Νοσοκομείο της Πόλεως πήρε εξιτήριο καθώς πλέον έχει διαφύγει τον όποιον κίνδυνο. Ο πατριάρχης θα παραμείνει κάποιες μέρες σε απομόνωση και θα επιστρέψει στο Φανάρι για τους εορτασμούς των Θεοφανείων στην Πόλη.
Αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη το βράδυ επικοινώνησε για τρίτη φορά μαζί του ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Fahrettin Koca, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του Παναγιώτατου και δήλωσε πως οι υπηρεσίες του υπουργείου θα βρίσκονται πάντα στην διάθεσή του.
Ο Πατριάρχης από την μεριά του τον ευχαρίστησε θερμώς και του ευχήθηκε για τον καινούργιο χρόνο, καθώς και καλή δύναμη στις από πολλών μηνών προσπάθειές του για την καταπολέμηση του Covid-19 στη χώρα.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος πριν προσβληθεί από τη νόσο ήταν πλήρως εμβολιασμένος.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Αποσωληνώθηκε ο Φίλιππος Φόρτωμας
- Κυριάκος Βελόπουλος: Το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη βάλλει κατά της Δικαιοσύνης
- METLEN: Στρατηγική συμφωνία για την προμήθεια ανανεώσιμης ενέργειας από έργα στην Ιταλία
- Π. Μαρινάκης: Το πόρισμα του ΕΜΠ ακυρώνει τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη
- Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες – Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος
- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Μια ολόκληρη γενιά στη Γάζα κινδυνεύει από μόνιμες βλάβες λόγω του υποσιτισμού
