ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ σε Κασσελάκη: «Θα κριθείς στις ευρωεκλογές – Πουθενά δεν δίνουμε λευκή επιταγή»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μέλη της Πολιτικής Γραμματείας διαφωνούν με τις θέσεις που υποστηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τα μέλη της ΠΓ του κόμματος της Κουμουνδούρου, διαμηνύουν πως «δεν δίνουμε λευκή επιταγή πουθενά και σε κανέναν, θα κριθείς κι εσύ στις ευρωεκλογές».

propoli

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί εξελίξες στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αν το κόμμα μέχρι τις Ευρωεκλογές δεν ανακάμψει και χάσει και την δεύτερη θέση, υπάρχει πιθανότητα να τεθεί θέμα… εξουσίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του απηύθυνε ένα ηχηρό τελεσίγραφο στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας καθώς ξεκαθάρισε πως «ή πρόεδρος και λευκή επιταγή έως τις εθνικές εκλογές ή αναβάπτιση από το συνέδριο».

«Ζητώ αναβάπτιση της βούλησης και εντολής των μελών αν δεν με εμπιστεύεστε. Σέβομαι τα όργανα, είμαι συλλογικός παρά τα ότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές.

Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε και οι ίδιοι τη διαδικασία; Αν κάποιος με αμφισβητηθεί να το κάνει εδώ τώρα, όπως είμαστε. Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια», φέρεται να είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: Αν κάποιος θεωρεί πως δεν πρέπει να είμαι πρόεδρος να το πει τώρα

Loading