ΣΥΡΙΖΑ: Απαγορευτικό για εμφανίσεις στα ΜΜΕ με βουλευτές της Νέας Αριστεράς – Ζήτημα ψυχολογίας έβαλε ο Π. Παππάς

Τα πάνω κάτω στον επικοινωνιακό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ έφερε η χθεσινή πρώτη της Νέας Αριστεράς στη Βουλή με την αμηχανία για την υποδοχή να είναι εμφανής.

Μπορεί η κόντρα να ξεκίνησε σε πολιτικό επίπεδο για την ψήφιση των 11 στο νομοσχέδιο της ΝΔ για τα Κόκκινα Δάνεια με αναρτήσεις από τον Πολάκη κοκ, ωστόσο επεκτάθηκε και στην επικοινωνιακή στρατηγική.

propoli

Συγκεκριμένα αυτό που παραδέχθηκε και εχθές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παππάς Πέτρος είναι ότι υπάρχει γραμμή να μην εμφανίζονται σε ΜΜΕ όταν είναι εκεί και βουλευτές της Νέας Αριστεράς.

Μάλιστα ο κ. Παππάς έκανε λόγο και για ψυχολογική ανετοιμότητα από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την κατανόηση τόσο των ΜΜΕ όσο και του κόσμου.

«Δεν υπάρχει ακόμη αυτή ενδεχομένως η ψυχολογική ετοιμότητα αντιλαμβάνομαι» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς για την ντιρεκτίβα της Κουμουνδούρου.

Η βαριά ατμόσφαιρα στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω… δημοσκοπήσεων

Κύκλοι τονίζουν ότι η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μόνο… ελαφριά δεν είναι καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο.

Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τους 11 της Νέας Αριστεράς και τις αποχωρήσεις μελών και στελεχών, όσο για τις νέες δημοσκοπήσεις οι οποίες δείχνουν… κατήφορο.

Ακόμα και τα πιο ψύχραιμα στελέχη στην Κουμουνδούρου εμφανίζονται αγχωμένα καθώς τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δεν δείχνουν ανάκαμψη.

Μάλιστα η ΚΕ που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο εκτιμάται ότι θα είναι ευκαιρία για κάποια στελέχη να θέσουν το ζήτημα της απήχησης που δεν έχει το κόμμα αλλά και ο ίδιος ο Κασσελάκης.

Δείτε επίσης: Αλ.Τσίπρας: «Τα προοδευτικά κόμματα στην Ιταλία ασχολούνται περισσότερο με τη Μελόνι παρά με το να ανταλλάσσουν φίλια πυρά»

Loading