Άλεκ Μπόλντγουιν: «Θα κέρδιζα τον Τραμπ με κάτω τα χέρια»!

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν δεν είναι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αλλά τον υποδύεται στην τηλεόραση.

Τώρα, ο Αμερικανός ηθοποιός Άλεκ Μπόλντγουιν εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα νικούσε, αν έθετε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020.

Ο ηθοποιός υποδύεται συχνά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, από την έναρξη της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στο τηλεοπτικό σόου «Saturday Night Live».

«Αν υπέβαλλα υποψηφιότητα για πρόεδρος, θα κέρδιζα, με τα χέρια κάτω» δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή «The Howard Stern Show» του SiriusXM. «Θα ήταν η πιο αστεία, πιο συναρπαστική και πιο τρελή εκστρατεία» ανέφερε.

«Θα κέρδιζα οπωσδήποτε. 1000% θα κέρδιζα» τόνισε.

«Αν είσαι η ελπίδα του Δημοκρατικού Κόμματος…» σχολίασε ο Χάουαρντ Στερν.

«Δεν είμαι», τον διέκοψε ο ηθοποιός.

«Αναφέρομαι σε αυτό (την υποψηφιότητα) επειδή οι άνθρωποι πραγματικά δε γνωρίζουν ποιος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Τραμπ. Θέλω να πω, ελπίζω να έρθει κάποιος θαυμάσιος… Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να κάνει αυτή η χώρα που είναι τόσο προφανή».

«Το κλειδί για τη νίκη» δήλωσε ο Άλεκ «θα ήταν λιγότερη συζήτηση για τον Τραμπ και περισσότερη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι, όπως η σταθεροποίηση της οικονομίας, η προστασία του περιβάλλοντος και η διαγραφή των σπουδαστικών δανείων».

Ο Μπόλντγουιν τόνισε ότι έχει και την κατάλληλη θέση για το ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν.

«Θα σε όριζα υπεύθυνο για το Εθνικό Κληροδότημα για τις Τέχνες» είπε ο ηθοποιός.

Ναι, η πολιτική καριέρα έχει περάσει από το μυαλό του Άλεκ Μπόλντγουιν, αλλά εξήγησε ότι έχει ήδη υποσχεθεί στη σύζυγό του Χιλάρια ότι δε θα θέσει υποψηφιότητα.

«Η σύζυγός μου μου είπε ότι δε θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το είδος της δημόσιας ζωής» εξήγησε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές του μπορεί να είναι η Μελάνια Τραμπ.

«Δύο πολύ ισχυροί άνθρωποι στην Ουάσιγκτον με ενημέρωσαν ότι η Πρώτη Κυρία όχι μόνο με παρακολουθεί στο SNL, αλλά γελάει κιόλας δυνατά» τόνισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Χάουαρντ Στερν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ