Έξαλλος ο Έκτορας Μποτρίνι με όσους υποστηρίζουν ότι πετάει φαγητό!

Ο πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι είναι γνωστός για την ευθύτητα και την αθυροστομία του. Αυτή τη φορά έγινε έξαλλος με όσους έκαναν κριτική στο γεγονός ότι στη νέα του εκπομπή Hell’s Kitchen πετάει φαγητό, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να προσφέρει σε ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram υποστήριξε τον εαυτό του ο Μποτρίνι, βάζοντας ταυτόχρονα στη θέση τους όσους τον κακοχαρακτήρισαν!

Ο έξαλλος σεφ τους έκανε… του αλατιού!

«Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που παραπονιούνται πως πετάμε τα φαγητά στο Hell’s Kitchen, υπονοώντας πως θα έπρεπε να τα δίνουμε στους άστεγους και σε όσους πεινάνε. Όχι, κύριοι, όταν το φαγητό είναι κακό για όσους έχουν να το πληρώσουν είναι εξ ίσου κακό ή βλαβερό για όσους δεν έχουν.

Τι θέλετε, δηλαδή; Να δίνω τα καμένα, τα λύσσα στο αλάτι ή τα επικίνδυνα στους αδύναμους κρίκους του συστήματος;

Φυσικά, ό,τι καλό και ακόμα χρήσιμο περισσεύει το προσφέρουμε στους άστεγους και όπου αλλού χρειάζεται. Φυσικά, με τα υπόλοιπα της κουζίνας μας φτιάχνουμε φαγητό και αξιοποιούμε ό,τι μπορούμε, γιατί είναι έλλειψη σεβασμού και ιεροσυλία να πετάς την τροφή.

Να θυμάστε όμως πως οι συνάνθρωποι μας δεν είναι σκουπιδοφάγοι και να μη βιάζεστε να βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα. Ό,τι δεν κάνει για μας δεν κάνει για κανέναν», ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Μποτρίνι.