Αθερίδης: «Δεν ξέρω αν ο Alpha αφήσει τη Σμαράγδα να έρθει στην εκπομπή μου»

Ο Θοδωρής Αθερίδης θα παρουσιάζει το Celebrity game night στον Ant1 από τις 24 Φεβρουαρίου. Την συγκεκριμένη εκπομπή παλιότερα παρουσίαζε η αγαπημένη του Σμαράγδα Καρύδη.

Σίγουρα ότι «έκλεψε» την εκπομπή της καλής του μας έκανε μεγάλη εντύπωση όλους. Τι λέει όμως ο ίδιος στη συνέντευξη που έδωσε στη Real;

«Έχω γεννηθεί για… ίντριγκες δεν το ξέρεις; Μου έγινε η πρόταση από τον ΑΝΤ1, ήταν ένα τηλεπαιχνίδι που το είχα αγαπήσει έχοντας πάει ως παίκτης τρεις φορές και είπα το ‘ναι’ με χαρά, αφού πρώτα ενημέρωσα τη Σμαράγδα, που το βρήκε ωραία ιδέα. Τρεις σεζόν ‘έσκισε’ σε αυτό και τώρα παίρνω τη σκυτάλη! Κάνει ‘κλικ’ σίγουρα, αλλά δεν το λες ‘ίντριγκα’. Μόνο εσύ!».

Θα έρθει καλεσμένη η Σμαράγδα, υποθέτω.

«Δεν ξέρω αν θα της δώσουν το ‘πράσινο φως’ από τον Αlpha, όπου παρουσιάζει το ‘Νότα μία’. Υπάρχει στα κανάλια αυτό το ‘να μην πηγαίνουν οι δικοί μας απέναντι’, αλλά ίσως γίνει κάποια εξαίρεση, τι να σου πω κι εγώ…»

Με αυτή τη λογική, δεν μπορείς ούτε εσύ να πας καλεσμένος στο δικό της τηλεπαιχνίδι.

«Με την ίδια λογική, όχι, αλλά μπορούν να με δώσουν στη Σμαράγδα και να μας τη δώσουν κι εμάς. Ένα πρωτότυπο πάρε δώσε!»

 Αγαπάτε πολύ τα παιχνίδια και οι δύο, έτσι;

«Ναι, τα επιτραπέζια ειδικά πάρα πολύ. Συχνά-πυκνά καλούμε φίλους εδώ ή στην Αίγινα και παίζουμε με τις ώρες. Διασκεδάζουμε με αυτά».

Είστε ανταγωνιστικοί μεταξύ σας ή όχι;

«Καθόλου και πουθενά. Ούτε στη δουλειά ούτε στα παιχνίδια. Γελάμε πάρα πολύ, όμως».

Υπάρχουν ζευγάρια που κάνουν την ίδια δουλειά και λειτουργούν πολύ ανταγωνιστικά, πάντως.

«Ξέρω τι λες υπάρχουν πολλά παραδείγματα από το παρελθόν, και όχι μόνο, αλλά σε εμάς δεν συμβαίνει. Με το ζόρι να συμβεί;»

 Έχεις ήδη προϋπηρεσία στα τηλεπαιχνίδια…

«Ναι, είχα κάνει τον ‘Εκατομμυριούχο’ και το ‘Όλα εδώ πληρώνονται’. Διασκεδάζω με τα τηλεπαιχνίδια και χαίρομαι που κάνω τώρα το δυνατό ‘Celebrity game night’, και δη με καλεσμένους συναδέλφους που δείχνουν και μια διαφορετική πλευρά της εικόνας που έχουν μέσα από ρόλους κ.λπ. Ελπίζω, επειδή περνούσα καλά όταν πήγαινα καλεσμένος να περάσουν εξίσου καλά κι όσοι έρθουν σε εμένα».