Ανατροπή: Είχαν ερωτική σχέση η Παυλίδου με τον Παπαγιάννη; (vd)

Η υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη μας έχει απασχολήσει αρκετά το περασμένο διάστημα, καθώς η αντίδραση του ηθοποιού εναντίον της συναδέλφου του σόκαρε ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου και μη. Μια ανατροπή όμως έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα… Αληθεύουν οι φήμες ότι είχαν ερωτική σχέση η Παυλίδου με τον Παπαγιάννη;

Το ερώτημα αυτό το απαντά ο ίδιος ο Μάνος Παπαγιάννης στην εκπομπή Celebrity Travel που θα τον δούμε καλεσμένο την επόμενη Πέμπτη. Ο δημοσιογράφος Νίκος Κοκλώνης που παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εκπομπή, τον ρώτησε για την ερωτική σχέση που φημολογείται ότι είχαν μεταξύ τους η Σοφία Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη και όπως αναφέρει θα μας σοκάρει η απάντηση που έδωσε ο ηθοποιός.

Επιπρόσθετα, ο Νίκος Κοκλώνης που βρέθηκε στο Πρωινό, αποκάλυψε από τη συνέντευξη του ηθοποιού: «Μου είπε ότι έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Σοφίας Παυλίδου, μου έδειξε φωτογραφίες που το πρόσωπό του ήταν γρατζουνισμένο μέσα στα αίματα από την ίδια. Μου είπε ότι είχαν δώσει τα χέρια και ότι ήταν μια παρεξήγηση που λύθηκε, αλλά την επόμενη μέρα πήγε να παίξει και ήρθαν να τον πάρουν οι αστυνομικοί με τη διαδικασία του αυτοφώρου… Μου είπε επίσης ότι ένα άλλο πρόσωπο μέσα από το Χυτήριο έβαλε λόγια και στις δύο πλευρές».

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό:

YouTube
YouTube