Αποκαλύφθηκε η σχέση του Τραμπ με κουνελάκι του Playboy (pic)

Ήταν που ήταν «στραβωμένη» η Μελάνια Τραμπ με τα καμώματα του συζύγου της, ήρθαν και άλλες αποκαλύψεις να βαρύνουν κι άλλο την σχέση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τον Ιούνιο του 2006, ο πλανητάρχης βρέθηκε στο Playboy Mansion του Χιου Χέφνερ για τα γυρίσματα του σόου The Apprentice. Και αυτό ήταν ακριβώς το σημείο που ήρθε σε επαφή και γνώρισε το μοντέλο Κάρεν ΜακΝτουγκάλ με την οποία όπως διαπιστώθηκε αργότερα σύναψε και ερωτική σχέση.

Και όλα αυτά; Λίγους μόνο μήνες προτού, ο Τραμπ γίνει πατέρας, καθώς η Μελάνια το διάστημα εκείνο ήταν έγκυος . Κάτι  που δεν πτόησε καθόλου τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος σύμφωνα με τον New Yorker είχε συνάψει ήδη σχέση με τη ΜακΝτουγκάλ, όπως η ίδια έγραψε σε 8σέλιδο σημείωμα. Σ’ αυτό, το πρώην κουνελάκι του Playboy περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια της σχέση διάρκειας εννιά μηνών με τον Τραμπ.

Της πρόσφερε και χρήματα

A post shared by karen mcdougal (@karenmcdougal) on

Όπως αποκαλύπτει η ΜακΝτουγκάλ, μετά την πρώτη σεξουαλική επαφή που είχε με τον τότε επιχειρηματία, εκείνος της πρόσφερε χρήματα, τα οποία αρνήθηκε. «Τον κοίταξα και του είπα ευχαριστώ, αλλά πρόσθεσα πως δεν είμαι τέτοιο κορίτσι. Κοιμήθηκα μαζί σου επειδή μου αρέσεις και όχι για τα χρήματα» τόνισε για να πάρει την απάντηση πως είναι ξεχωριστή.

Στη συνέχεια το μοντέλο υπογραμμίζει πως η σχέση τους ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2007 καθώς απογοητεύτηκε από την συμπεριφορά του Τραμπ και τις ρατσιστικές του δηλώσεις.

Η ιστορία αυτή έρχεται να προστεθεί και σε άλλους ισχυρισμούς, όπως της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που επίσης αποκάλυψε πως είχε ερωτική σχέση με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

A post shared by karen mcdougal (@karenmcdougal) on

A post shared by karen mcdougal (@karenmcdougal) on