Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη! (pics)

Μετά από έξι μήνες από την ανακοίνωση του διαζυγίου τους με τη Βάσω Λασκαράκη, βλέπουμε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να προχωράει τη ζωή του. Η νέα του σύντροφος είναι γνωστή, προέρχεται από το χώρο της showbiz και αρκετά αγαπητή σε όλους μας.

Ποια είναι η καινούρια σύντροφος του Τσιμιτσέλη;

Σύμφωνα με το Youweekly, η καινούρια αγάπη του Γιάννη Τσιμιτσέλη είναι η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού. Πλέον μάλιστα, το ζευγάρι δεν κρύβεται και ξεκίνησε τις κοινές του εμφανίσεις.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Bachelor» που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και οι δύο. Το φλερτ τους ήταν ολοφάνερο και τους οδήγησε στη σχέση.

Στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή χωρίς να επιβεβαιώσει την είδηση αναφέρθηκε στα συναισθήματα της Γερονικολού, όπως της τα μετέφερε η τελευταία πηγαίνοντας καλεσμένη στην εκπομπή της:

«Δεν ξέρω αν ισχύει η είδηση, αλλά η Κατερίνα όταν ήρθε καλεσμένη στην εκπομπή μας (Happy Day) και κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα μου είπε ότι είναι καλά στην προσωπική της ζωή και ότι είναι ερωτευμένη και είναι με κάποιον αλλά δε μου είπε με ποιον…».