Βαρθακούρης: «Λευτεριά στον Στέλιο Διονυσίου ρε!»

Ο Χάρης Βαρθακούρης έσπευσε να υπερασπιστεί τον Στέλιο Διονυσίου, μετά το περιστατικό που οδήγησε τον τελευταίο στο τμήμα. Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο γιος του Γιάννη Πάριου αποκάλυψε και ένα ελαφρυντικό στοιχείο για τη συμπεριφορά του πολύ καλού φίλου του.

«Είχε δύσπνοια και ήταν αγχωμένος»

Όπως ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης στην ανάρτησή του, ο Στέλιος Διονυσίου βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο, γιατί αισθανόταν δύσπνοια και ήταν πολύ αγχωμένος.

«Λευτεριά στον Στέλιο ρε!!! Πέραν της πλάκας, κάτι που δεν αναφέρεται σε κανένα ρεπορτάζ, το οποίο δεν είναι απαραιτήτως ελαφρυντικό, αλλά ίσως δικαιολογεί τη στάση του (σχεδόν) πάντα ψύχραιμου Στέλιου, είναι ότι βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο, γιατί είχε δύσπνοια και ήταν πολύ αγχωμένος», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Δε θα σταματούσα για τον Θεό τον ίδιο»

Στη συνέχεια, ο Χάρης Βαρθακούρης προσπάθησε να φέρει τον εαυτό του στη θέση του φίλου του:

«Φαντάσου να καίγεσαι να πας στο νοσοκομείο, γιατί αισθάνεσαι (μέσα στον πανικό σου) ότι πεθαίνεις και ξαφνικά βλέπεις παντού κορδελίτσες στους δρόμους που απαγορεύουν τη διέλευση των αυτοκινήτων και μια διαδρομή 5 λεπτών (που σου φαίνεται αιώνας ούτως ή άλλως) πρέπει να την κάνεις μία ώρα, μέσα στην κίνηση και τα στενά…

Είσαι εν βρασμώ, δεν έχεις καθαρή σκέψη, ενδεχομένως θα την κάνεις την απερισκεψία!

Λες και δεν είχε άλλη δουλειά, και είπε να τα βάλει με τους αστυνομικούς για να περάσει η ώρα και να δει επιτέλους πώς είναι το αυτόφωρο εκ των έσω…

Ποιος, ο Στέλιος, που δεν έχει προκαλέσει ποτέ και δεν έχει δώσει σε κανέναν δικαίωμα να πει το παραμικρό για το χαρακτήρα του!

Στη δική μου περίπτωση, αν πχ. είχε να κάνει και με τα παιδιά μου, δεν θα σταματούσα για το Θεό τον ίδιο…».

«Ερχόμαστε με καθαρά εσώρουχα»

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκίνησε την ανάρτησή του με χιούμορ και με τον ίδιο τρόπο επέλεξε να την ολοκληρώσει, στέλνοντας ένα μήνυμα στον φίλο του:

«Στέλιο, κράτα γερά, ερχόμαστε με το Γρηγόρη (σ.σ. Μπιθικώτση) να σου φέρουμε τσιγάρα, καθαρά εσώρουχα και σάντουιτς…».