Βρεττός: Μεταφέρθηκε και αναλαμβάνουν οι ορθοπεδικοί

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Metropolitan» νοσηλεύεται, πλέον, ο Ηλίας Βρεττός. Ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου είχε μεταφερθεί μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την Καθαρά Δευτέρα.

Το απόγευμα της Τρίτης (20/2), ο Βρεττός διακομίστηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο και πλέον την προσπάθεια αποκατάστασής του και την αντιμετώπιση των καταγμάτων που έχει στο δεξί χέρι, το δεξί πόδι και στη λεκάνη αναλαμβάνουν οι ορθοπεδικοί του «Metropolitan».

Το χρονικό του τροχαίου

Ο Ηλίας Βρεττός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, λίγο πριν τις 10:00. Το ατύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στην παραλιακή, στο ύψος του ξενοδοχείου Λόντον. Το όχημα οδηγούσε η σύντροφος του τραγουδιστή, η οποία έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε ένα δέντρο.

Όπως υποστήριξε ο μάνατζερ του άτυχου καλλιτέχνη, το όχημά τους κινούνταν στη δεξιά λωρίδα, όταν «κάποια στιγμή μπήκε μπροστά τους ένα λευκό αυτοκίνητο και τους ‘έκοψε’ το δρόμο. Η κοπέλα έκανε αριστερά για να το αποφύγει, στη συνέχεια έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο τούμπαρε και έπεσε πάνω στο δέντρο».

Όσον αφορά την ίδια την οδηγό, τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.