«Βόμβα»: Αγαπημένη αθλητική εκπομπή επιστρέφει στην τηλεόραση

Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, η πιο αγαπημένη αθλητική εκπομπή επικοινωνίας που αγαπήθηκε αρκετά, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση.

Υπήρξε από τις πρώτες εκπομπές που έδωσε τόσο άμεσα μικρόφωνο στον απλό φίλαθλο και οπαδό του ποδοσφαίρου, πρώτα μέσα από τα καφενεία και λίγο αργότερα, στη δεύτερη μορφή της, μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον παρουσιαστή της. Κόπηκε, άλλαξε τηλεοπτική στέγη και ξαναεπιστρέφει δριμύτερη.

Πότε ξεκινά

Από αυτή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, ακριβώς τα μεσάνυχτα και για δύο ώρες, ο Γιώργος Γεωργίου ανοίγει τα μικρόφωνα σε όλους τους φιλάθλους, χωρίς… φερμουάρ και λογοκρισία για να σχολιάσουν την αγωνιστική και ότι γίνεται στον χώρο του αθλητισμού με τον μοναδικό τρόπο που ξέρουν!

Οι τηλεθεατές θα επικοινωνούν με κανονικές γραμμές μίας αστικής κλήσης ενώ θα μπορούν να στέλνουν SMS αλλά και μηνύματα στην official Facebook page του Kontra Channel (www.facebook.com/kontrachannel) ενώ θα μεταδίδεται και ζωντανά από το Facebook Live!

Μην εκπλαγείτε αν δείτε καλεσμένους τους πρωταγωνιστές κάθε αγωνιστικής στην εκπομπή καθώς και ζωντανές συνδέσεις με αποδυτήρια!

Μαζί του η δημοσιογράφος Έλενα Τσαρτσάνη που πιθανόν να του κλέψει την (τηλεοπτική) δόξα!

Το «Καφενείο των Φιλάθλων», κάθε Κυριακή 12-2 τη νύχτα, ζωντανά μόνο στο Kontra Channel.