Γέννησε η Ελεάνα Παπαϊωάννου – Οι πρώτες της δηλώσεις (vd)

Εχθές, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η εκρηκτική τραγουδίστρια γέννησε με καισαρική και νιώθει τρισευτυχισμένη που επιτέλους έχει στην αγκαλιά της την κόρη της.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου γέννησε στις 28/03/2018 το υγιέστατο κοριτσάκι της και η ευτυχία της για το συγκεκριμένο γεγονός δεν κρύβεται…

«Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει. Καθόμαστε και την κοιτάμε και δεν την χορταίνουμε. Έχω ξεκινήσει και θηλάζω αμέσως και την κοιτάω μέσα στα μάτια σαστισμένη και νομίζω ότι είναι κι αυτή σαστισμένη μαζί μου. Για πρώτη φορά νιώθω σημαντική στη ζωή μου για κάτι…» και η τραγουδίστρια στη συνέχεια σχολίασε ότι δυσκολεύτηκε κατά τη διαδικασία:

Δεν την έχω συνέχεια μαζί μου, δυστυχώς. Τελικά δεν κάναμε φυσιολογικό τοκετό γιατί έκανε μερικές κωλοτούμπες. Καταλήξαμε να κάνουμε καισαρική. Είναι ένα χειρουργείο που χρειάζεται την ανάρρωσή του, αλλά μπροστά στο θαύμα της ζωής δεν είναι τίποτα… Οι γονείς του Δημήτρη και οι δικοί μου γονείς είναι ξετρελαμένοι…», κατέληξε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις της: