Για τη δολοφονία του συνεργάτη του κατηγορείται ο Charlie Sheen

Ο ηθοποιός, Charlie Sheen, είναι γνωστός για την άσωτη ζωή του. Ο πρώην φίλος του και παίκτης του μπέιζμπολ, Dykstra, σε συνέντευξη του αναφέρε πως ο Sheen απέκρυπτε από τις συντρόφους του πως διαγνώστηκε θετικός στον HIV και πως η αποκάλυψη του συγκεκριμένου θέματος τον οδήγησε στη δολοφονία του συνεργάτη του.

Ο ξαφνικός θάνατος του συνεργάτη του Charlie Sheen

Τον Ιούλιο του 2012 η καμαριέρα του Charlie βρήκε νεκρό τον συνεργάτη του Rick Calamaro. Ο βοηθός του ηθοποιού είχε κατάθλιψη και την αντιμετώπιζε με φαρμακευτικό τρόπο, η νεκροψία αποφάνθηκε πως «η αιτία θανάτου, οφείλεται σε ατύχημα».

Ο πρώην παίκτης του μπέιζμπολ ισχυρίζεται πως ο Calamaro εκείνη την περίοδο έγραφε ένα βιβλίο στο οποίο αποκάλυπτε πολλά για τη ζωή του Sheen κάτι για το οποίο ενημέρωσε το φίλο του: «Πριν μπω στη φυλακή του είπα: ‘Φίλε, αυτός ο τύπος γράφει βιβλίο, πρέπει να τον απολύσεις’».

Ο Lenny Dykstra και οι κατηγορίες για τη δολοφονία

Αφού εξέτισε την ποινή του και έμαθε για το θάνατο από υπερβολική δόση του Calamaro ο Dykstra απευθύνθηκε στο Sheen για να πάρει περισσότερες πληροφορίες για το ζήτημα. Ο Lenny Dykstra αναφέρει, κατηγορώντας με αυτόν τον τρόπο τον ηθοποιό για το θάνατο του συνεργάτη του, ότι του είπε: «Εννοείς τον νεκρό Rick; Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο κ@ριόλης προσπάθησε να με εκβιάσει, όπως μου είπες. Ήθελε 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον ‘παγώσουν’. Του έβαλα μία ‘ζεστή δόση’».

Να αναφέρουμε πως ο πρώην παίκτης του μπέιζμπολ δεν έχει προς το παρόν τουλάχιστον κανένα αποδεικτικό στοιχείο στα χέρια του για την δολοφονία.