Γωγώ MasterChef: «Αν άκουγα τον Τζώρτζη, θα ανέβαινα στον εξώστη»

Το MasterChef πέρα από παιχνίδι μαγειρικής είναι και ένα reality, αφού οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να συγκατοικήσουν στο ίδιο σπίτι. Κατά τη διάρκεια του είδαμε τον Γωγώ με τον Τζώρτζη να δένονται αρχικά και στη συνέχεια απομακρύνονται, μέχρι που φτάσαμε να βλέπουμε τον τελευταίο να σαμποτάρει τη Γωγώ από τον εξώστη.

Αφού, προβλήθηκε το επεισόδιο της αποχώρησης της, η Γωγώ βρέθηκε καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή του Star για να μιλήσει για την εμπειρία της στο MasterChef. Φυσικά, η κουβέντα έφτασε στον Τζώρτζη και στην συμπεριφορά του απέναντι της:

«Έχω σταματήσει να ασχολούμαι μαζί του γιατί ξέρω μιλάει για εμένα πίσω από την πλάτη μου. Αν άκουγα όσα έλεγε ο Τζώρτζης στον εξώστη ενώ εγώ μαγείρευα, θα είχα ανέβει πάνω», ανέφερε η ανανεωμένη πρώην παίκτρια και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα πολύ γλυκό και αθώο πλασματάκι που το έπαιζε καλός και στην πορεία σιγά σιγά άρχισε να ξεδιπλώνει το μεγάλο του ταλέντο… της υποκρισίας. Μπορεί να ασχοληθεί και με την υποκριτική κάποια στιγμή. Το ποτήρι ξεχείλισε την πρώτη φορά που εγώ ήμουν προτεινόμενη. Εκεί είδα έναν διαφορετικό Τζώρτζη να μιλάει για μένα πολύ άσχημα», συνέχισε η Γωγώ.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε: