Δηλητηρίασαν την Καίτη Γκρέυ;

Της άδειασαν το σπίτι όπως αναφέρει η ίδια η Καίτη Γκρέυ καθώς βρισκόταν στο νοσοκομείο, ύστερα από μια αδιαθεσία.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια στην Espresso την ευθύνη ρίχνει σε μια Γεωργιανή που λίγες μέρες πριν το συμβάν, προσέλαβε για να ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού.

Η υποψία για το δηλητήριο

«Η αδιαθεσία μπορεί να προήλθε από ‘κάτι’, ίσως και δηλητήριο που μου έριξαν στο νερό για να μη βρίσκομαι σπίτι μου και να μπορέσουν να με κλέψουν ανενόχλητοι. Ένας φίλος γιατρός, που μένει κοντά μου, έρχεται κάθε βράδυ και μου παίρνει την πίεση. Πριν από μερικές μέρες ήρθε και είδε ότι δεν ήμουν καλά. Αμέσως πήρε έναν φίλο του και του είπε ‘στείλε ασθενοφόρο γιατί η Καίτη δεν είναι καλά’. Νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Πράγματι, πήγα στο νοσοκομείο όπου παρέμεινα τέσσερις μέρες, χωρίς όμως να βρουν κάτι οι γιατροί… Εγώ πιστεύω πως μου έριξαν κάποια ουσία στο νερό για να στείλουν στο νοσοκομείο και να με κλέψουν με την ησυχία τους», καταγγέλλει η τραγουδίστρια.

Και προσθέτει: «Και τι δεν πήραν! Είχα πράγματα διπλά και μου τα πήραν όλα. Τουλάχιστον μου άφησαν το ένα (σ.σ. πιεσόμετρο). Πήραν ψησταριές, βαλίτσες γεμάτες ρούχα, παλτό, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες. Μου πήραν ακόμη δίσκους και κασέτες. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι που μου λείπει».

Τα κλοπιμαία

Η Καίτη Γκρέυ ήδη έχει δώσει τα ονόματα της οικιακής βοηθού και της φίλης της στην αστυνομία προχωρώντας σε καταγγελία. Όπως ισχυρίζεται της έχουν κλέψει 4.500 ευρώ, ένα γούνινο παλτό black diamond αξίας 10.000 ευρώ, ρούχα από την μεγάλη γκαρνταρόμπα της, οικιακές συσκευές, μέχρι και ένα πιεσόμετρο.