«Η Αθηνά Ωνάση έχει καρδιά από πέτρα»

Ούτε να… ακούει το όνομα Αθηνά Ωνάση δε θέλει, πλέον, ο μέχρι πρότινος στενός φίλος της, Αλέξης Μανθεάκης, ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια για τη διάσημη κληρονόμο.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην Espresso, ο λόγος που δε θέλει, πλέον, να έχει σχέσεις με την Ωνάση, είναι το γεγονός ότι εκείνη του γύρισε την πλάτη, τη μοναδική φορά που τη χρειάστηκε.

«Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της», δήλωσε σχετικά και πρόσθεσε:

«Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και το δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!», συμπλήρωσε ο συγγραφέας του βιβλίου «Athina Onassis, the red file».

Η σκληρή απάντηση που πήρε ο Μανθεάκης από την Αθηνά Ωνάση

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε και λεπτομέρειες για το περιστατικό που οδήγησε σε ρήξη της σχέσης του με την Αθηνά:

«Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει “ούτε ένα ευρώ” μέσω του δικηγόρου της; Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα…

Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ. Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση».