Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπαίνει στο Survivor!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής που είναι αφιερωμένη στο παιχνίδι επιβίωσης σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πως θα τη δούμε στο φετινό Survivor! Θα μπει ως παίκτρια η Ντορέττα Παπαδημητρίου ή με το ρόλο της παρουσιάστριας στο παιχνίδι;

Απαντώντας σε ερωτήσεις στο Πρώτο Θέμα σχετικές με την εκπομπή της και κατ’ επέκταση το Survivor αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα βρεθεί και η ίδια η Παπαδημητρίου στον Αγ. Δομίνικο και μάλιστα αρκετά σύντομα.

«Δίνουμε έμφαση σε ό,τι μας δίνει κάθε επεισόδιο. Οι χαρακτήρες στην αρχή ήταν άγνωστοι και ήταν νωρίς να συζητήσουμε γι’ αυτούς. Όσο προχωράει το παιχνίδι και βλέπουμε περισσότερα στοιχεία το κάνουμε κι αυτό. Ο τρόπος που το κάνουμε, όμως, έχει να κάνει με τη δική μας προσωπικότητα. Αντιλαμβάνομαι και ξέρω ότι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι για όσα βλέπουμε γιατί δεν είμαστε εκεί να ξέρουμε τι γίνεται, οπότε προσπαθώ να είμαι διακριτική και δίκαιη σε ό,τι συζητάμε. Υπάρχει μια πολύ ευαίσθητη ισορροπία. Η εκπομπή οφείλει να κρατά ισορροπίες για να διαφυλάξουμε το επίπεδο. Δεν μου αρέσει να λέω πολλά και απόλυτα πράγματα για ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε», αναφέρει η παρουσιάστρια.

Όσο για το αν η ίδια θα πήγαινε στο Survivor; «Μου αρέσει πάρα πολύ το κομμάτι των αγωνισμάτων, είναι περιβάλλον που νιώθω άνετα και πιστεύω ότι θα είχα τρελαθεί για να τρέξω και να αγωνιστώ. Το υπόλοιπο κομμάτι και ειδικά ο χρόνος μακριά από την οικογένεια μου και τα παιδιά μου, που είναι πολύ μεγάλος είναι απαγορευτικό στο να το κάνω», λέει ενώ παράλληλα μας δηλώνει πως θα τη δούμε εκεί σύντομα:

«Ναι, συζητάμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ώστε να βρεθώ εκεί σύντομα για να κάνουμε διάφορα πράγματα. Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, σκεφτόμαστε διάφορα. Αν συμβεί αυτό, θα είναι την περίοδο του Πάσχα».