Η πρώην του Παντελίδη εξομολογείται για το Next Top Model (vd)

Η πρώην του Παντελή Παντελίδη, Αναστασία Βοσκανίδου, πήρε μέρος στις οντισιόν της Αθήνας για το «Greece ‘s Next Top Model», χωρίς να περάσει στην επόμενη φάση.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του Happy Day και προσπάθησε να διαψεύσει ότι έχει δηλώσει πως ήταν η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, όπως όπως υποστηρίχθηκε από κπαπους. Η Αναστασία θεωρεί ότι κάποιοι προσπάθησαν να της φορτώσουν ότι εκμεταλλεύεται το όνομα του λαϊκού τραγουδιστή.

«Το θεωρώ γελοίο»

«Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι η τελευταία σχέση του Παντελίδη. Το θεωρώ γελοίο, δε θα το έκανα ποτέ αυτό το πράγμα στη ζωή μου. Νιώθω ότι με κάποιο τρόπο θέλουν να μου φορτώσουν ότι εγώ προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το όνομα του Παντελίδη. Δεν είναι έτσι, είναι άδικο. Έχω βγει ραντεβού με κάποιον που γνώρισα στο Instagram. Και ποια δεν έχει βγει;», είπε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.

Η καλλίγραμμη Αναστασία πρόσθεσε ότι δεν περίμενε ποτέ να κοπεί λόγω των πλαστικών επεμβάσεων, που η ίδια στηρίζει. Τόνισε επίσης πως πίστευε ότι έχει καλές αναλογίες για μοντέλο και για τους κριτές ότι «Μάλλον ψάχνουν κάτι άλλο…».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=cMkGo-uRuQE

Δείτε επίσης: Η Πάολα ερωτεύτηκε ξανά! (vd)