Η Ρούλα Κορομηλά μιλά με τον πιο συγκινητικό τρόπο για το Mega (pic)

Όλοι όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση στην είδηση ότι το Mega κλείνει οριστικά, σίγουρα δεν χάρηκαν, αντίθετα μάλιστα έδειξαν τη θλίψη τους ο καθένας διαφορετικά.  Η Ρούλα Κορομηλά μιλά για το Mega με ένα συγκινητικό post στο instagram.

Η πάλαι ποτέ παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά μίλησε για το «Μεγάλο Κανάλι»  μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να τονίσει το σημαντικό έργο που πρόσφερε το Mega στην ελληνική τηλεόραση. Στη λεζάντα από το βίντεο που ανέβασε για την τηλεοπτική της καριέρα στο συγκεκριμένο κανάλι έγραψε τα εξής:

«Το Mega δεν θα σβήσει ποτέ από την καρδιά μου
7 χρόνια από την τηλεοπτική μου πορεία γεμάτα χαρές, αγωνία, συγκίνηση, επιτυχία, λάμψη, θετική ενέργεια, ανθρωπιά! Χρόνια γεμάτα δημιουργία και έμπνευση που κανείς δεν θα μπορέσει να τα σβήσει από τη μνήμη μας! Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά πολλών ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες που απαιτεί αγάπη, δόσιμο και κατάθεση ψυχής. ‘Bravo’, ‘Bravissimo’, ‘Ε ναι λοιπόν’ και ‘Τηλεμαραθώνιοι’ που έδωσαν χαρά και αγκάλιασαν έμπρακτα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και συνανθρώπους μας σε ανάγκη. Είναι κρίμα το MEGA να ‘τελειώνει’ έτσι άδοξα, με μαύρο στις οθόνες μας και με εκατοντάδες εργαζομένων στο δρόμο».

Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε η Κορομηλά:

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on