Η Σολωμού φοβάται ότι θα φάει… κέρατο από τον Μουζουράκη! (vd)

Η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη είναι σε σχέση τα τελευταία οκτώ χρόνια και δείχνουν αρκετά ταιριαστοί. Τι θα γίνει όμως με το ζευγάρι τώρα που ο ένας θα ακολουθήσει το όνειρο του στην Αμερική; Η Σολωμού απαντάει για όλα, ακόμα και για το «κέρατο»…

«Σε περίπτωση που ο Πάνος θέλει να κάνει ένα παιδί, μάλλον θα το κάνει στην Αμερική. Φεύγει, ξέρω πότε γυρίζει, αλλά ουσιαστικά ποτέ. Θα μείνει εκεί. Δεν το είχατε καταλάβει; Εγώ από πέρυσι το είχα καταλάβει. Τι να κάνω; Θα πάμε μέχρι το αεροδρόμιο να κλάψουμε λιγάκι να τελειώσει η ιστορία. Το καλοκαίρι υπάρχει περίπτωση να πάω», λέει η ηθοποιός στην εκπομπή «Dot».

Θα χωρίσουν;

«Δεν μπορεί να κρατηθεί μια σχέση από απόσταση, μη λέμε βλακείες τώρα. Όχι δεν θα χωρίσουμε. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται στη ζωή. Του εύχομαι να μένει εκεί και να έρχεται εδώ για δύο μήνες το χρόνο και να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει και να ξαναφεύγει, αλλά το έχουμε χωνέψει τόσο πολύ από πέρυσι, γιατί ήταν να φύγει από πέρυσι, δεν θα είμαστε άνετοι, αλλά υπάρχει μια ανυπομονησία και ευχάριστη και δυσάρεστη. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα είμαστε. Δεν θα είμαστε ποτέ κακά με τον Πάνο, ό,τι κι αν συμβεί», προσθέτει η Μαρία Σολωμού.

Τι λέει όμως για το «κέρατο»;

«Πάει σε ένα μέρος που αν είσαι και πάνω από 23 σε κοιτάνε και κάπως περίεργα. Που σημαίνει ότι κυκλοφορούν διάφορα πλαστικά είδη κολλημένα επάνω σε γυναίκες, οι οποίες είναι από 18-22 και κάνουν τα πάντα. Υπάρχει ένα δέλεαρ όπου κι αν κοιτάξεις. Όχι για εμάς τις γυναίκες τόσο πολύ. Δηλαδή εγώ αν θα πήγαινα θα γέλαγα. Ο Πάνος είναι άντρας. Ε, μια δυο τρεις τέσσερις, οι άντρες είστε λίγο σε αυτά τα θέματα… Ε, σοβαρολογείς; Το θεωρώ δεδομένο. Είμαστε 8 χρόνια σε μία σχέση. Θα πάει δηλαδή στο (silicon) valley και θα πίνει καφέ στους 6 μήνες; Τι συζητάμε; Εγώ θεωρώ ότι γίνονται διάφορα», καταλήγει η ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα: