Η Τατιάνα Στεφανίδου συμβουλεύει τα νέα ζευγάρια! (vd)

Έκανε τη διαφορά η Κατερίνα Καινούργιου ως καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αντί να της πάρει η οικοδέσποινα συνέντευξη της πήρε αυτή! Η Καινούργιου ασχολήθηκε με την προσωπική ζωή της Τατιάνας και η Στεφανίδου κατέληξε να δίνει συμβουλές στα νέα ζευγάρια.

Ποιο είναι το μυστικό της Στεφανίδου;

«Έχουμε ζωντανή σχέση, έχουμε δηλαδή ουσιαστική σχέση, τους έντονους καυγάδες μας, καταλαβαίνεις Κατερίνα και οι δυο Κριάρια και τις πολύ μεγάλες αγάπες μας. Όταν αγαπιόμαστε είμαστε στα πατώματα, όταν τσακωνόμαστε γίνεται χαμός… Ακόμη και όταν τσακώνομαι με τον Νίκο κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι…» ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Απαγορεύεται να πας σε άλλο κρεβάτι»

Το να κοιμάται ένα ζευγάρι μαζί ακόμα και μετά από κάποιον καυγά είναι πολύ σημαντικό για την παρουσιάστρια. «Απαγορεύεται να πας σε άλλο κρεβάτι, να το ξέρεις αυτό για τον άντρα σου. Ό,τι και να γίνει και να θέλεις να μαλλιοτραβηχτείς μετά στο κρεβάτι σου κυρία μου και εκείνος, αλλιώς τα ζευγάρια απομακρύνονται… Τι άλλο να πω κοντεύω είκοσι χρόνια με τον ίδιο άντρα, τι άλλο να πω πια. Τι να πω για τον Ευαγγελάτο; Ο κόσμος ξέρει είναι ο άντρας μου», καταλήγει η Στεφανίδου

Δείτε το απόσπασμα: