Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέσα από το νοσοκομείο (pic)

Μια όμορφη και συνάμα συγκινητική φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέσα από το νοσοκομείο δημοσίευσε η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία στέκεται «βράχος» δίπλα του όλο το διάστημα της περιπέτειάς του.

Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται από την παραμονή Χριστουγέννων όταν και είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.  Εξαιτίας του οποίου νοσηλεύτηκε στην εντατική για 57 ημέρες δίνοντας μια δύσκολη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σήμερα, λοιπόν, η Εβελίνα συγκίνησε το Facebook ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία κρατά το χέρι του συζύγου της, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στους γιατρούς που φροντίζουν καθημερινά τον Κωνσταντίνο.

Το μήνυμα που συγκίνησε το Facebook

Όπως έγραψε: «Ότι στη ζωή μας κάποιες δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές, αναζητάμε συμπαράσταση, κατανόηση, υποστήριξη, υπομονή, επιμονή, πίστη.

Όλα αυτά στη δυσκολία που μας έτυχε (πέραν των δικών μας ανθρώπων) τα βρήκαμε στο Ασκληπιείο της Βούλας που μεταφέρθηκε ο Κωνσταντίνος μετά το ατύχημά του.

Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω αλλά και να αναφερθώ σε όλους αυτούς που ήταν και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Κατ’ αρχάς στην νευροχειρουργική κλινική του κ. Ρόβλια.

Πόσα ευχαριστώ στον νευροχειρούργο κ. Φραγκάκη που χειρούργησε τον Κωνσταντίνο και στην ομάδα του που με την εμπειρία τους κατάφεραν να αναδομήσουν τα τραύματά του! Πόσα ευχαριστώ στην μονάδα εντατικής θεραπείας του κ. Ράλλη που με τους βοηθούς του και όλο το προσωπικό έδωσαν μεγάλο αγώνα να στηριχθεί ο Κωνσταντίνος μου στη ζωή, αντιμετωπίζοντας με στωικό τρόπο τις αγωνίες μου.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον διοικητή του νοσοκομείου κ. Ρούπα που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας κάνοντας ότι ήταν εφικτό για να βοηθήσει!

Σε όλους αυτούς… Διευθυντές, χειρουργούς, φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, προσωπικό που συνεχίζουν να μας στηρίζουν καθημερινά στον αγώνα που δίνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ότι έχουν προσφέρει!!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!!».