Η Jayla σχεδόν… τα «πέταξε όλα» στο πλατό του My Style Rocks! (vd)

Συνεχίζει να προκαλεί εγκεφαλικά με την εμφάνισή της και τη δεύτερη μέρα από την ένταξή της στο My Style Rocks η σέξι Ιουλία Ρούλα, ή αλλιώς Jayla, η Θεσσαλονικιά DJ.

Η καυτή Jayla όπως την φωνάζουν πήγε άλλο ένα ταξίδι με το αγόρι της, σύμφωνα με το concept, αυτή τη φορά στο Dubai. Ζέστη στο Dubai, ζέστη και στο πλατό του My style rocks, αφού όλα κρέμονταν από ένα σκοινάκι.

«Είναι πάρα πολύ ανοιχτό»

«Αυτά τα ρούχα ούτε σε νησί δεν μπορείς να τα βάλεις. Να τα βάλεις σε ένα νησί να χορεύεις οριεντάλ. Σε εστιατόριο έχεις πάει γενικότερα; Και θα πήγαινες έτσι με αυτή την μπλούζα που σου πέφτει; Περπάταγες και το κράταγες. Αυτό είναι πολύ προκλητικό για παντού. Είναι πάρα πολύ ανοιχτό. Αυτό είναι να φορεθεί μόνο με μαγιό. Δεν πας πουθενά έτσι», μάλωνε την παίκτρια ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Δηλαδή θα ανοίξει!»

«Είναι στο όριο. Κάποιος που σε βλέπει… οι άντρες θα χαρούνε, εγώ νιώθω ότι θα πεταχτούν όλα έξω. Έτσι και σκιστεί το κορδονάκι, καταστροφή. Καταστροφή! Δηλαδή θα ανοίξει», είπε πολύ εύστοχα η Μπέττυ Μαγγίρα, αφού το top της Ιουλίας μετά βίας στεκόταν για να καλύψει το στήθος της.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=132&v=2_kpTaQ7nGE