Θέλησε να κάνει γαμπρό τον Ντάνο και πήγε να τον… ζητήσει με το Ε9

Ότι υπήρξε ένας παροξυσμός για τον Αγγελόπουλο κατά τη διάρκεια του Survivor είναι γεγονός. Ο Ντάνος γοήτευσε γυναίκες όλων των ηλικιών και πολλές είναι αυτές που τον παρομοίασαν με τον άντρα των ονείρων τους. Μέχρι που θα έφτανε μια γυναίκα όμως για να δει τον Ντάνο γαμπρό για την κόρη της;

«Πολλά περίεργα έγιναν μετά το ‘Survivor’. Μου ζήτησε να με παντρευτεί μια κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της Εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα, και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της. Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει. Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση. Θέλει σεβασμό ο χειρισμός. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι προφανώς είναι ευαίσθητος. Μπαίνω στη θέση του άλλου γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα», αναφέρει στο Πρώτο Θέμα.

«Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Έχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση, και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει», προσθέτει ο Αγγελόπουλος.

Πως είναι η προσωπική του ζωή;

«Έχουν γράψει ότι έχω διάφορες σχέσεις. Είναι κομμάτι της δημοσιότητας, αλλά δεν είναι καθόλου τιμητικό για τις κυρίες αυτές, γιατί μοιάζει σαν να είμαι μία βδομάδα με τη μία και μία με την άλλη. Αυτό είναι τελείως αντίθετο στον χαρακτήρα μου. Μπορεί κάποια πράγματα να πουλάνε, αλλά καλό είναι να υπάρχει σεβασμός, ειδικά όταν δεν δίνει κανείς δικαιώματα»