«Κωλοτούμπα» Παναγοπούλου – Απολύει τον Παπαγιάννη (vd)

Μέχρι και εχθές η Βάσια Παναγοπούλου ήταν κάθετη όσον αφορά την απόλυση του Παπαγιάννη, μετά την καταγγελία της Παυλίδου, καθώς δεν ήθελε να πάρει θέση.

Από ό,τι φαίνεται όμως άλλαξε γνώμη και απομακρύνει τον Μάνο Παπαγιάννη από την παράσταση Πετάει Πετάει που πρωταγωνιστούσε μαζί με την Σοφία Παυλίδου.

«Η απόφαση ήταν μονόδρομος»

«Προσπαθούσαμε να βρούμε καταρχήν μια συμβιβαστική λύση, όμως, δυστυχώς, αυτό δεν επετεύχθη. Η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος αν δεν μπορούσε να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Είμαι υποχρεωμένη να αποκαταστήσω την ηθική τάξη των πραγμάτων…», ισχυρίζεται η Βάσια Παναγοπούλου

Δεν παίρνει θέση για το περιστατικό

«Το θέατρο δεν είναι ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας μπορεί να συμπεριφέρεται όπως νομίζει. Ακόμα και τις στιγμές έντασης οφείλουμε να τις διαχειριζόμαστε με ήπιο και κόσμιο τρόπο. Το ότι την ώρα που άλλαζε η Σοφία Παυλίδου μπήκε ο Μάνος Παπαγιάννης στον προσωπικό της χώρο, για μένα ήταν πολύ βαρύ.

Δεν παίρνω θέση από τη στιγμή που η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Οφείλω όμως να υπερασπιστώ το ηθικό κομμάτι της ιστορίας και το ψωμί των εργαζομένων», πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια του θεάτρου.

Δείτε το βίντεο από την τηλεοπτική εκπομπή: