Λιάγκας: «Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ αν δω τη Φαίη με άλλον άντρα»

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πλέον διανύουν δρόμους χωριστούς. Για τους λόγους που δεν είναι πια μαζί και τα αισθήματα του για την πρώην γυναίκα του μίλησε ο παρουσιαστής. Πως θα νιώσει αν δει τη μάνα των παιδιών του με άλλον άντρα;

Στο Νίκο Κοκλώνη μίλησε για το χωρισμό του και τη μετέπειτα σχέση του με τη Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας. Η άποψη του για το ενδεχόμενο να δει έναν άλλον άντρα να μπαίνει στη ζωή της πρώην γυναίκας του αλλά και στων παιδιών του, μας έχει εντυπωσιάσει.

«Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ αν δω την Φαίη με νέο σύντροφο. Να μη σου πω ψέματα ότι δεν θα με πειράξει. Μπορεί και να με πειράξει, δεν ξέρω. Την αγαπάω πάρα πολύ. Την εκτιμώ πολύ ως μητέρα. Η σχέση που έχω τώρα με την Φαίη είναι ότι είναι η μάνα των παιδιών μου. Είναι μια πολύ καλή μάνα. Την εκτιμώ πάρα πολύ σαν μάνα, σαν γυναίκα, σαν επαγγελματία», ανέφερε ο Λιάγκας και συμπλήρωσε:

«Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις μαζί της. Μιλάμε και για τα επαγγελματικά μας θέματα. Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Θέλω να είναι ευτυχισμένη. Για έναν άνθρωπο που αγαπάς, που σου έχει χαρίσει δύο υπέροχα παιδιά, θέλεις το καλό του. Χωρίσαμε πάρα πολύ φιλικά και όμορφα, χωρίς τσακωμούς, εντάσεις, γκομενιλίκια, παράλληλες σχέσεις και τέτοια».

Για το διαζύγιο τους είπε: «Το διαζύγιο δεν έχει βγει, αλλά θα βγει κάποια στιγμή αργότερα. Επειδή ξέρω ότι η Φαίη είναι πολύ καλή μάνα και προτεραιότητά της είναι τα παιδιά, ξέρω ότι θα τον τσεκάρει από δέκα μεριές για να τον γνωρίσει στα παιδιά της».

Ποια είναι η τωρινή τους σχέση: Προς το τέλος υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα που δεν υπήρχε το πάθος που υπήρχε στην αρχή και βγήκαν κάποια άλλα μικροπροβλήματα που δημιουργούσαν εντάσεις. Έχω πράσινο φως, θα μπω στο σπίτι, θα πάρω τα παιδιά, θα τα πάρω από το σχολείο. Απλώς ο μπαμπάς κοιμάται σε άλλο σπίτι, που είναι πολύ κοντά σ’ αυτό της μαμάς. Μας βλέπουν και πολύ μαζί τα παιδιά. Συναντιόμαστε με την Φαίη. Οπότε βλέπουν ότι οι γονείς τους δεν είναι σφαγμένοι», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο: