Μήπως μιλάνε για την εγκυμοσύνη της Σωτηροπούλου στην εκπομπή της Μενεγάκη;

Τι πιο χαρμόσυνο από μια εγκυμοσύνη και δη ενός ερωτευμένου ζευγαριού, όπως του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου. Με αυτά που είπε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή της Μενεγάκη εκεί πήγε το μυαλό μας και θα σας αναφέρω το γιατί.

Η Νάνσυ Παραδεισανού αναφέρθηκε σε δύο νέες εγκυμοσύνες της showbiz που θα ανακοινωθούν σύντομα, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τα ζευγάρια. Μήπως όμως έδωσε μια πληροφορία που πολλοί άκουσαν και λίγοι κατάλαβαν;

«Ξέρω για δύο εγκυμοσύνες και δεν μπορώ να πω τίποτα, αλλά είναι βόμβες… Θα συζητηθούν πολύ! Θα μας εκπλήξει… Τους έχουμε δει, τους έχουμε κάνει… Θα γίνει μεγάλο θέμα, δεν την περιμέναμε τη μία εγκυμοσύνη… Θα πολυσυζητηθεί» αναφέρει η Παραδεισανού και μετά την επιμονή της Μενεγάκη να μάθει για ποιους μιλάει προσθέτει: «Σας παρακαλώ, δεν θα ‘θελα» και γελά.

Ποια άλλη είπε την συγκεκριμένη φράση πρόσφατα και μάλιστα δύο φορές και συζητήθηκε αρκετά; Φυσικά, η Τόνια Σωτηροπούλου.

Στη συνέντευξη της στο Reader.gr η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη και επιπλέον αν προτιμά Μαραβέγια από τον Craig -ναι σωστά μαντέψατε!- απάντησε:  «Σας παρακαλώ, δεν θα ‘θελα».

Λέτε να είναι τόσο τυχαία η αναφορά της συγκεκριμένης φράσης στην εκπομπή της Μενεγάκη από την Παραδεισανού;

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη: