Μαρία Σολωμού: «Με έχουν απατήσει σωρηδόν»

Η Μαρία Σολωμού είναι αρκετά αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή το τελευταίο διάστημα, αυτή τη φορά μίλησε για το γεγονός ότι την έχουν απατήσει και μάλιστα σωρηδόν, όπως ισχυρίζεται.

Έχεις αντιληφθεί ότι σύντροφός σου σε απάτησε;

«Καλά, εμένα με έχουν απατήσει σωρηδόν. Έχω πολλά τέτοια περιστατικά να σου διηγηθώ και ξέρω και για ποιο λόγο γίνονται», τόνισε στη Νέα Σελίδα η Σολωμού.

Γιατί πιστεύεις ότι οι σύντροφοί σου σε απατούν;

«Γιατί κανένας δεν μου έχει εμπιστοσύνη. Μην ξεχνάς ότι οι άντρες έχουν κι αυτό που παθαίνουν με τον εγωισμό τους και θέλουν να δείξουν ότι μετράνε και να επιβεβαιώσουν τον ανδρισμό τους. Κάτι που ουδόλως με ενδιαφέρει και με θυμώνει κιόλας, γιατί το θεωρώ ηλίθιο. Και στο παρελθόν έχω κάνει κι εγώ τα χουνέρια μου. Αλλά δεν λειτουργώ ποτέ παρορμητικά. Πρώτα θα καθίσω να ηρεμήσω και να σκεφτώ καθαρά και μετά θα αντιδράσω. Μεγαλώνοντας, βέβαια, μπορεί να το αντιμετωπίσεις εντελώς διαφορετικά. Να υπάρχει τέτοια αγάπη μεταξύ σας που να μην σε ενδιαφέρει κιόλας. Αλλά, πίστεψέ με, δεν θα αντιδρούσα ποτέ όπως η Κατερίνα. Εγώ είμαι οσία μπροστά της!», κατέληξε συγκρίνοντας τον εαυτό της με τον νέο της ρόλο η ηθοποιός.

YouTube
YouTube