Μετακομίζουν εκτός του παλατιού ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ

Το ζευγάρι επέλεξε να μετακομίσει από το Κένσινγκτον στο Κεντρικό Λονδίνο, στην εξοχική κατοικία Φρόγκμορ, που βρίσκεται σε εκτάσεις του Παλατιού Ουίνδσορ.
H κατοικία αυτή ήταν το γαμήλιο δώρο της Βασίλισσας Ελισάβετ στο ζευγάρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο παιδί του την ερχόμενη Άνοιξη, θα μετακομίσει στις αρχές του χρόνου και πως για την ώρα η μελλοντική τους κατοικία ανακαινίζεται ώστε να είναι έτοιμη για τις νέες ανάγκες τους ενόψει το μωρού.
Ωστόσο η Daily Mail αναφέρει πως Χάρι και Μέγκαν δεν εγκαταλείπουν τη ζωή στην πόλη μόνο για χάρη του μωρού, αλλά και γιατί δεν θέλουν πια να μένουν μαζί με το άλλο βασιλικό ζευγάρι: τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει ένταση μεταξύ τους, αλλά δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό που αφήνεται να εννοηθεί είναι πως Χάρι και Μέγκαν θέλουν να στήσουν τη δική τους οικογένεια λίγο πιο μακριά από τους υπόλοιπους και όπως αναφέρει μια πηγή «έχουν πολλές επιλογές και δεν χρειάζεται να μένουν δίπλα-δίπλα».

Loading