Μυριέλλα Κουρεντή για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: «Ντρεπόμουν»

Σε αρκετά νεαρή ηλικία δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή και δεν είχε το θάρρος να αντιδράσει, καθώς θεωρούσε πως η ίδια ευθυνόταν για το περιστατικό.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο TV Έθνος μίλησε για το πώς αντιμετώπισε την σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν αλλά και για τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars.

«Όταν μου συνέβη ήμουν πάρα πολύ μικρή και αργότερα διάβασα πως όσο πιο μικρή είναι μία γυναίκα, τόσο πιο εύκολα της δημιουργείται η αίσθηση ότι εκείνη έφταιξε και το προκάλεσε. Για πάρα πολύ καιρό ήμουν σοκαρισμένη και δεν μπορούσα να το συζητήσω γιατί ντρεπόμουν και είχα μέσα μου την αμφιβολία πως μπορεί να έφταιξα κι εγώ. Όταν ξεκίνησα να μιλάω, κατάλαβα πως δεν είχα προκαλέσει στο ελάχιστο. Όταν ήμουν έτοιμη να το αντιμετωπίσω, τα θυμήθηκα όλα με κάθε λεπτομέρεια. Μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ πώς θα έπρεπε να είχα αντιδράσει. Τώρα πλέον δεν θα τη χάριζα σε αυτόν τον άνθρωπο. Κάπως θα προειδοποιούσα για τις πράξεις του. Δεν έσωσα κάτι μιλώντας, γιατί το έκανα ύστερα από πολλά χρόνια», λέει η ηθοποιός.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο reality χορού δήλωσε: «Από μικρή ασχολούμαι με τον χορό, έκανα μπαλέτο και συγχρονισμένη κολύμβηση, Ο ρυθμός υπάρχει μέσα μου. Το Dancing είναι για μένα μία πρόκληση και θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου. Αγχώνομαι, αλλά είναι ένα παιχνίδι και δεν ξέρω πόσο μακριά θα φτάσω. Θέλω να χαρώ όλες του τις στιγμές. Ο χορός είναι μία μορφή τέχνης που ουσιαστικά βασίζεται στην έκφραση και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να εκφράζεται το σώμα μας καθημερινά. Αν και θα είναι κουραστικό, πιστεύω πως ψυχικά θα είναι αναπτερωτικό».