Ξαναπαντρεύεται η Angelina Jolie το φετινό καλοκαίρι;

Τελικά γρήγορα τον ξεπέρασε τον Brad Pitt η Angelina Jolie και μάλιστα ετοιμάζεται να προχωρήσει τη σχέση που διατηρεί, αφού όπως μάθαμε ξαναπαντρεύεται το φετινό καλοκαίρι. Ποιος είναι όμως ο τυχερός;

«Υπάρχει ένας εκατομμυριούχος Βρετανός φιλάνθρωπος, με τον οποίο βγαίνει εδώ και ένα χρόνο τώρα» σημειώνει στενός της φίλος στο περιοδικό Life & Style και προσθέτει: «Σταδιακά, η σχέση τους έγινε πραγματική αγάπη».

Ξαναπαντρεύεται η Jolie και την πρόταση την έκανε η ίδια

«Είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον πλούσιο σύντροφό της αμέσως μόλις πέσουν οι υπογραφές για το διαζύγιό της με τον Μπραντ», αναφέρει η πηγή. Η Jolie σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να βγει νωρίτερα το διαζύγιο της με τον Brad Pitt και να μπορέσει να προχωρήσει τη ζωή της.

«Στην πραγματικότητα, η Άντζι είναι τόσο ερωτευμένη που αυτή ήταν που έκανε την πρόταση γάμου», αποκαλύπτει στενός της φίλος.

Όσον αφορά τα παιδιά, ο ενθουσιασμός τους είναι μεγάλος καθώς λατρεύουν τους γάμους. Αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησαν από την Angelina Jolie να έχει ο καθένας τους ξεχωριστά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυστήριο.