Ο Αρναούτογλου απαντά στη πρώην του με Αριστοτέλη! (vd)

Η Κατερίνα Κόκλα, η πρώην του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για το χωρισμό της με τον παρουσιαστή.

Εδώ και ένα χρόνο χώρισαν με τον Αρναούτογλου

«Με τον Γρηγόρη χωρίσαμε πριν από ένα χρόνο. Το timing που το ανακοίνωσε ήταν δική του απόφαση, εγώ δεν πήρα καμία θέση. Ήμασταν ήδη χωρισμένοι» ενώ σε ερώτηση για το πώς διαχειρίστηκε το χωρισμό ανέφερε: «Ήταν λίγο δύσκολο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκτίθεμαι στα ΜΜΕ, οπότε δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είμαι πολύ συναισθηματική και όταν ακούω διάφορα, στενοχωριέμαι πολύ. Δεν ήθελα να γίνει ευρέως γνωστό, γιατί δεν μου αρέσει να πηγαίνω στη δουλειά και να με ρωτάνε όλοι αν έχω χωρίσει ή όχι. Νομίζω πως δεν αφορά κανέναν τι κάνω μέσα στο σπίτι μου. Ξέρω πως όταν είσαι με ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, θα συζητηθεί κάτι παραπάνω. Αλλά εγώ από την αρχή της σχέσης μας δεν είχα δώσει βάση στο επάγγελμά του. Εγώ δεν είχα δίπλα μου τον Αρναούτογλου. Εγώ είχα σχέση με τον Γρηγόρη», λέει στο people η Κόκλα.

Σε σχέση με την τωρινή του κατάσταση σημείωσε: «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο μέχρι να βρούμε τις ισορροπίες μας. Όσο περνάει ο χρόνος, όλα φτιάχνουν. Θέλει περισσότερη δουλειά από το ζευγάρι όταν υπάρχει ένα παιδί. Οι γονείς χρειάζεται να έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους για να μεγαλώσει σωστά το παιδί».

Είναι καλός μπαμπάς ο Αρναούτογλου;

«Είναι πολύ τρυφερός και λατρεύει το μικρό. Πιστεύει πως του μοιάζει. Η δική μου γνώμη είναι πως έχει γίνει μια ωραία μείξη», ανέφερε η πρώην γυναίκα του.

Ποια ήταν η αντίδραση του Γρηγόρη;

Ο παρουσιαστής αφού έμαθε για τη συνέντευξη απάντησε με μια ανάρτηση του στο instagram. Στην κοινοποίηση του βλέπουμε μια φωτογραφία με ένα απόφθεγμα του Αριστοτέλη:

Καλημέρα…Όμορφη Παρασκευή να ξημέρωσε…

A post shared by Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) on

Στην εκπομπή της Σκορδά αναφέρθηκαν και στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera στην οποία η μουσική δεν ήταν και πολύ εύθυμη.

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα από την εκπομπή του: