Ο Γαβαλάς τα βάζει με την Καγιά: «Η Καγιά είναι παντογνώστης»

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς τα βάζει με την Βίκυ Καγιά και την απόφαση της να βρίσκεται στην επιτροπή του Next top model.

Στο Happy Day μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς για την πρόταση που δέχτηκε και απέρριψε από την παραγωγή του Star να βρίσκεται στην επιτροπή του Next top model. Αναλύοντας τους λόγους που είπε «όχι» στην συγκεκριμένη πρόταση αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά με όχι και τόσο κομψούς χαρακτηρισμούς.

«Μου είχαν προτείνει να είμαι στην επιτροπή του Next Top Model, αλλά δεν θέλω πλέον να καταδικάζω ή να υπερυψώνω κάποιο κορίτσι. Από την άλλη πλευρά, επειδή έχω και πιο παλιακά μυαλά, ίσως είναι καλύτερο να έχουν πιο νέους ανθρώπους, όπως τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό, την κοπέλα αυτή που δεν την ήξερα γιατί είναι στην Αμερική και φυσικά τη Βίκυ Καγιά που είναι παντογνώστης και ξέρει καλά και αυτό.

Η Βίκυ έχει κάνει μεγάλη θητεία. Εγώ αν ήμουν η Βίκυ θα ξεκουραζόμουν αυτό τον καιρό, δεν θα ξαναέκανα, ειδικά δύο πράγματα σε ένα κανάλι. Μερικές φορές κρίνω άσκοπη και άτοπη την επιτροπή», δήλωσε ο σχεδιαστής.