Πώς την «έπεσε» ο Κοντιζάς στη γυναίκα του;

Ο πετυχημένος σεφ Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας από τους κριτές του MasterChef, αλλά και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nolan. Μέσα από το MasterChef ξεχωρίζει για την αυστηρή του κριτική, κάτι που έχει συγκινήσει ευχάριστα κάθε γυναίκα τηλεθεάτρια. Ο γοητευτικός όμως σεφ είναι παντρεμένος και αρκετά ευτυχισμένος στο γάμο του.

Αφού στεναχώρησε όλες τις θαυμάστριες του με την αποκάλυψη ότι είναι ήδη παντρεμένος και περιμένει μάλιστα το δεύτερο παιδί του ο Κοντιζάς, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο People αποκαλύπτει και πως γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του.

A post shared by Sotiris Kontizas (@scontizas) on

Πώς γνωρίστηκες με τη γυναίκα σου;

Σε ένα εστιατόριο της Αθήνας. Με υποδέχτηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, της έδωσα το τηλέφωνό μου.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Ε, ναι!

A post shared by Sotiris Kontizas (@scontizas) on

Κατάλαβες από την πρώτη στιγμή ότι με αυτή τη γυναίκα θα κάνεις οικογένεια;

Όχι. Μετά από ένα ταξίδι το κατάλαβα – όπως και εκείνη, από ό,τι μου είπε έπειτα από μια συζήτησή μας. Με τη σύντροφό μου ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί και αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξίδι στο Βιετνάμ για δύο βδομάδες, όπου περάσαμε υπέροχα. Είχαμε κλείσει πού θα μείνουμε μόνο για τα δύο πρώτα βράδια και τις επόμενες δύο εβδομάδες σχεδιάζαμε το πρόγραμμα μέρα με τη μέρα. Όταν περνάς καλά με τον άλλο σε τέτοιες συνθήκες, καταλαβαίνεις πως κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Έχετε παντρευτεί;

Παντρευτήκαμε περισσότερο για να πάρει η μικρή την ιαπωνική υπηκοότητα. Προσωπικά δεν πιστεύω στο γάμο.