Ο Σάκης Ρουβάς, το πρόβλημα και ο πνευματικός που τον έσωσε

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στα 29 του και τη λύση που του έδωσε ένας πνευματικός μίλησε ο Σάκης Ρουβάς, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Gala.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα μεγάλο ψυχολογικό αδιέξοδο, καθώς παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνώριζε η καριέρα του, εκείνος αισθανόταν «άδειος» και χρειαζόταν κάποιον να του δείξει το δρόμο.

«Το μεγάλο σοκ ήταν όταν αντιλήφθηκα ότι έχω πρόβλημα. Είχα όλα αυτά που ήθελα, αλλά δεν ήμουν ευτυχισμένος. Σε ηλικία 29 ετών είχα κερδίσει όσα είχα ονειρευτεί, αλλά ένιωθα ταυτόχρονα άδειος. Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συμβαίνει», αποκάλυψε ο δημοφιλής τραγουδιστής και παρουσιαστής και συνέχισε:

«Η πρώτη βοήθεια ήρθε από έναν πνευματικό. Ήταν ένας σπουδαίος ασκητής που μου έδειξε τον δρόμο. Με τον πνευματικό και μέσα από εσωτερική αναζήτηση, άνοιξα ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου, αυτό της πιο συνειδητής εξέλιξης. Όταν είπα το “αξίζω”, λέξη-κλειδί, σήμαινε ότι άρχισα να γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου και αναγνώρισα ότι διαθέτω εσωτερική δύναμη. Ήταν η περίοδος όπου μια νέα πόρτα άνοιξε για μένα και με οδήγησε σε άλλα, καινούργια πράγματα».

Δε θέλει άλλο παιδί ο Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, αποκαλύπτοντας ότι αυτός και η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να μην κάνουν άλλο παιδί.

«Και επειδή χρησιμοποιείς τη λέξη “σταρ”, να σου πω ότι στα παιδιά μου είμαι μπαμπάς με όλη τη σημασία της λέξης. Τους έχω κάνει το πρώτο μπάνιο της ζωής τους, τους έχω αλλάξει πάνες, τα πηγαίνω σε παιδικά πάρτι, συμβάλλω μαζί με την Κάτια στο να γαλουχηθούν σωστά και με αρχές. Επιθυμούμε τα παιδιά μας να σέβονται τους άλλους ανθρώπους και να μη νιώθουν ότι μεγαλώνουν σε ένα σπίτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Μας ρωτούν συχνά αν σκοπεύουμε να κάνουμε ένα ακόμη παιδί. Το θέμα των παιδιών έχει κλείσει για εμάς. Είμαστε πλέον μια πλήρης οικογένεια», δήλωσε σχετικά.

YouTube
YouTube