Σολωμού για Μουζουράκη: «Κάποια στιγμή του είπα ‘Σε παρακαλώ, φύγε’»

Για πρώτη φορά από τη στιγμή που αποχαιρέτησε τον σύντροφο της Πάνο Μουζουράκη, που έφυγε μόνιμα για Αμερική, η Μαρία Σολωμού μιλά γι’ αυτόν τον αποχωρισμό. Η ηθοποιός αποκαλύπτει εκτός των άλλων πως έφτασε στιγμή, λόγω των συνεχών αναβολών του ταξιδιού, να του πει: «Σε παρακαλώ, φύγε».

Η Μαρία Σολωμού πέρασε μια αρκετά δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού χρειάστηκε να αποχωριστεί τον άντρα της ζωής της. Το γεγονός αυτό σχολίασε στην Ελένη Μενεγάκη, που βρέθηκε καλεσμένη:

«Είμαι περίεργα ψύχραιμη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν το έχω πολυπιστέψει, δεν έχω προλάβει να καταλάβω κάτι, μιλάμε πέντε φορές την ημέρα στο τηλέφωνο, αλλά δεν είναι εδώ. Είμαι cool προς το παρόν, μπορεί να φρικάρω κάποια στιγμή στο μέλλον. Είναι καλή περίοδος που έφυγε γιατί θα πάει και θα έρθει για κάτι δουλειές, μια δυο φορές, θα πάω κι εγώ».

Σχετικά με την περίοδο που άλλαζε τα εισιτήρια ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε:

«Το συζητάγαμε από πέρσι και φέτος όταν ήρθε η ώρα αυτό το εισιτήριο αλλάχθηκε τρεις φορές για διάφορους λόγους. Κάποια στιγμή του είπα: ‘Σε παρακαλώ όμως φύγε. Πάρε τα πραγματάκια σου και φύγε στο καλό’. Η ζωή έχει χιούμορ, όταν προγραμματίζει πράγματα έρχονται χαστούκια, τρικλοποδιές που αλλάζουν τον προγραμματισμό. Το πάθαμε αυτό, περάσαμε δύο μήνες λίγο δύσκολους με διάφορα και βρεθήκαμε δύο φορές στο αεροδρόμιο να χαιρετιόμαστε»,  ολοκλήρωσε η Μαρία Σολωμού.

Δείτε το βίντεο:

YouTube
YouTube