Σπυροπούλου: «Λιποζάν θα έχω στο Survivor;» (vd)

Όλοι περιμένουμε πως και πώς να μπει στο παιχνίδι επιβίωσης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πριν λοιπόν αποχωριστεί την Ελλάδα συναντήθηκε τυχαία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, πρώην παίκτρια του παιχνιδιού και φυσικά της εξέθεσε τις ανησυχίες της.

Μάλλον, η λαμπερή παρουσιάστρια δεν έχει καταλάβει που πάει κάτι που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την είσοδο της στο παιχνίδι, σύμφωνα με αυτά που εξομολογήθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην εκπομπή Όλα καλά.

Οι απορίες της Σπυροπούλου για το παιχνίδι

«Την πέτυχα σε ένα κομμωτήριο που έφτιαχνα τα νύχια μου και μου είπε ότι μπαίνει στο παιχνίδι, αλλά με μια αθωότητα και μια αφέλεια, όπως όλοι όταν αποφασίζουμε να κάνουμε αυτή την τρέλα, αλλά δεν ξέρουμε που πάμε. Με ρώτησε του τύπου τι είναι το πιο σκληρό. Που δηλαδή θα ζοριστώ; Της είπα ότι στον καθένα λειτουργεί διαφορετικά. Εσένα μπορεί να σε ζορίσουν οι συνθήκες, το σανίδι, η πείνα. Η αλήθεια είναι ότι την πείνα σκεφτότανε. Το σανίδι και τα υπόλοιπα μου είπε ότι δεν την φοβίζουν. Εντάξει η απορία της πιο πολύ ήταν αυτή η αίσθηση του άγνωστου. Και αυθόρμητα μου είπε: ‘Δηλαδή λιποζάν δεν θα μπορώ να έχω για τα χείλη μου για να μην αφυδατωθούν από τον ήλιο;’. Κι εκεί γέλασα ας πούμε, έκλαψα από τα γέλια και λέω: ‘Αχ, δεν έχει καταλάβει που πάει’. Αυτό που την συμβούλεψα είναι: ‘Να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθόρμητη’».

Κωνσταντίνα μου, να σκέφτεσαι ότι θα κάνεις τέλειο μαύρισμα!

Δείτε το βίντεο της εκπομπής: