Σταρόβας: «Ας παντρευτώ και μια φορά να αξίζει τον κόπο» (vd)

Ο Δημήτρης Σταρόβας το μόνο σίγουρο είναι πως δε μασάει… τα λόγια του. Αυτή τη φορά απάντησε αφήνοντας υπονοούμενα για τους δύο προηγούμενους γάμους του: «Ας παντρευτώ και μια φορά να αξίζει τον κόπο».

Ευρηματικός, πολυτάλαντος, καυστικός και τρομερά ευφυής είναι ορισμένα από τα επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Δημήτρη Σταρόβα. Αυτό το διάστημα διανύει μια από τις πιο ωραίες περιόδους στη ζωή του, αφού ο Θεός του έστειλε τη σύντροφο του κατά παραγγελία, όπως λέει ο ίδιος, αλλά και στα επαγγελματικά τα πράγματα είναι το ίδιο καλά.

Ξανά στους Δέκα Μικρούς Μήτσους θα πρωταγωνιστήσει ο Δημήτρης Σταρόβας και σε σχέση μ’ αυτό σχολίασε στην κάμερα του Πρωινού: «Ήταν η πρώτη δουλειά που ήταν τόσο ευρείας απήχησης για μένα και έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Στους ρόλους μας έχουμε μείνει, όπως ήμασταν».

Το ναι στο Λαζόπουλο

Σχετικά με την θετική απάντηση που έδωσε στον Λάκη Λαζόπουλο να ξανασυμμετέχει στους Δέκα Μικρούς Μήτσους τον ρώτησε η δημοσιογράφος και αυτός είπε με χιούμορ: «Πάρα πολλές ώρες μιλήσαμε. Μου λέει: ‘Θα ‘ρθεις;’ Του απαντάω: ’Εννοείται’. Αυτό ήταν. Τι να πούμε μεταξύ μας;».

Όσο για το γάμο πέταξε… τα καρφιά του στις προηγούμενες γυναίκες του λέγοντας: «Γιατί να παντρευτώ; Δυο φορές, πάλι; Ας παντρευτώ και μια φορά να αξίζει τον κόπο».

Δείτε το βίντεο: