Στο νοσοκομείο η Ευαγγελία Αραβανή – Τι συνέβη (vd)

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η εκρηκτική παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή μετά υπερκόπωση, μια μέρα μετά το τρίτο live του Dancing with the stars.

Η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε φωτογραφία από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Ήδη να πούμε πως είχε αναφερθεί στην αδιαθεσία της κατά τη διάρκεια του show, αναφέροντας πως ήταν άρρωστη και έτρεμε.

«Κάποια στιγμή εγώ έτρεμα, γιατί δεν ήμουν και πάρα πολύ καλά. Είμαι λίγο αρρωστούλα. Ένιωθα λίγο κρύο στο πλατό. Είπα πώς δεν θα την βγάλω καθαρή. Μετά πήρα τα φαρμακάκια μου και συνήλθα. Ένιωθα μια ζαλάδα και μια καταρροή, αλλά τα καταφέραμε. Δεν γλίτωσα κι εγώ… Το έχω τρεις μέρες και νόμιζα ότι θα περάσει μέχρι σήμερα…», λέει η παρουσιάστρια αμέσως μετά την εκπομπή.

Την επόμενη μέρα όμως μετά από λιποθυμία της σε έξοδο της με τις φίλες της, αναγκάζεται να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας Τσούρος σε πρωινή εκπομπή αναφέρει για το θέμα: «Την Παρασκευή έγινε αυτό. Αισθάνθηκε καλύτερα το Σάββατο και βγήκε για ποτό με τις φίλες της και λιποθύμησε. Έπαθε υπερκόπωση. Πήγε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε. Της έκαναν μια ενδοφλέβια κορτιζόνη. Έπαθε και οξεία λαρυγγίτιδα, έκλεισε η φωνή της».

Περαστικά Ευαγγελία μου!