Τέλος το Grey’s Anatomy γι’ αυτές τις δύο ηθοποιούς! (pics)

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ανέλαβε το σενάριο του Grey’s Anatomy η Shonda Rhimes, η σειρά είναι γεμάτη ανατροπές και θανάτους. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας εντυπωσιάζει, μαθαίνοντας ποιες ηθοποιούς αφήνει «εκτός» η παραγωγή.

Βέβαια, για εμάς που είμαστε φανατικοί με τη συγκεκριμένη σειρά κάθε αποχώρηση μας αγγίζει. Αυτή τη φορά μετά λύπης πληροφορηθήκαμε και δυστυχώς είναι επίσημο πως από τη σειρά αποχωρούν η Jessica Capshaw που υποδύεται την Αριζόνα Ρόμπινς και η Sarah Drew που έχει το ρόλο της Έιπριλ Κέπνερ.

Grey's Anatomy

«Ως συγγραφείς, η δουλειά μας είναι να ακολουθούμε τις ιστορίες εκεί που θέλουν να μας πάνε και μερικές φορές αυτό σημαίνει να λέμε αντίο στους χαρακτήρες που αγαπάμε. Ήταν χαρά και προνόμιο να εργαζόμαστε με αυτές τις ταλαντούχους ηθοποιούς», ανέφερε στο Deadline μια από τους σεναριογράφους του Grey’s Anatomy, η Krista Vernoff για τις ηθοποιούς.

Μετά τη δήλωση της σεναριογράφου της σειράς και οι ίδιες οι πρωταγωνίστριες μίλησαν από τη μεριά τους μέσα από τα social media:

«Για τα τελευταία 10 χρόνια, είχα το σπάνιο προνόμιο όχι μόνο να υποδύομαι την Αριζόνα Ρόμπινς, αλλά και να λατρέψω να την υποδύομαι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Jessica Capshaw.

Grey's Anatomy

Ενώ η Sarah Drew που το έμαθε όπως φαίνεται αρκετά ξαφνικά έγραψε: «Το ξέρω πως λυπάστε. Κι εγώ λυπάμαι. Δεν είχα πραγματικά το χρόνο να επεξεργαστώ αυτές τις πληροφορίες. Το έχω μάθει εδώ και λιγότερο από 48 ώρες, οπότε δεν είμαι έτοιμη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να κάνω μια σαφή δήλωση για τα 9 χρόνια μου εδώ. Αυτό θα έρθει αργότερα».

Θα μας λείψετε κορίτσια σίγουρα!