Τα αποτυχημένα προξενιά της Δήμητρας Φραντζή

Όσοι δεν ήξεραν την όμορφη γυμνάστρια Δήμητρα Φραντζή, την γνώρισαν μέσω του reality Nomads, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτή τη φορά η γυμνάστρια αναφέρθηκε σε κάτι που κανείς δεν περίμενε… τα προξενιά!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η γυμνάστρια Δήμητρα Φραντζή μίλησε για το γεγονός πως θέλει να αποκτήσει τη δική της οικογένεια, αλλά και πως μικρότερη πιέστηκε από το συγγενικό της περιβάλλον για να παντρευτεί.

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω δική μου οικογένεια, δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από αυτό. Πρόσφατα έγινα θεία, η αδερφή μου μας έκανε ένα μωράκι, είναι τώρα 25 ημερών. Ήταν φοβερή έκπληξη για μένα μόλις γύρισα από το Nomads», παραδέχεται, στο You Weekly η γυμνάστρια.

Τα προξενιά της Φραντζή

«Είχαμε μία λογομαχία πιο πολύ με την θεία, την αδερφή του μπαμπά μου, που επενέβαινε. Έφερνε τα προξενιά στο σπίτι και έφευγαν ένα ένα! Πως ήταν η θεία από το Σικάγο που ήθελε να παντρέψει τις ανιψιές της; Ένα τέτοιο πράγμα!», αναφέρει και συνεχίζει: «Έφερνε τους γαμπρούς στο σπίτι κι εγώ έφευγα από το παράθυρο, το έσκαγα ή προσποιούμουν κρίση άσθματος!».

Εξομολογείται επίσης ότι μετά το Nomads, οι άνδρες κάνουν… ουρές και πως την καλούν στο πατρικό της κάτι που έχει φέρει σε άβολη θέση τους γονείς της: «Δήμητρα, σε έχουν πάρει αυτοί. Τι θα κάνουμε;», τη ρωτά η οικογένεια της.