Τα πήρε στο κρανίο η Π. Αναστασοπούλου για το…ρετούς! (vd)

Οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Κορινθίου και Ευρυδίκη Βαλαβάνη φωτογραφήθηκαν μαζί για λογαριασμό του περιοδικού Down Town ωστόσο η απαραίτητη επεξεργασία που γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, οδήγησαν σε πικρόχολα σχόλια στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και αυτά με την σειρά τους στην έκρηξη της πρώτης!

«Αυτό που παθαίνετε μια τρέλα με το photoshop πρέπει να το κουβεντιάσουμε λιγάκι! Γιατί την παθαίνετε, που την παθαίνετε την τρέλα, γιατί αφήνετε πικρόχολα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των ανθρώπων που ακολουθείτε;

Έχουμε πει ίσα με ένα εκατομμύριο φορές ότι τα περιοδικά κάνουν photoshop στις φωτογραφίες και αυτό για να φαίνεται το δέρμα λείο, να φύγουν κάποια σπυράκια, αν έχεις λίγο κυτταρίτιδα να στην ισιώσουν. Κανείς δεν θέλει να δει κυτταρίτιδα στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, σωστά; Σωστά! Παρόλα αυτά, στις συγκεκριμένες τρεις γυναίκες που βλέπετε στο εξώφυλλο του Down Town, δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου ατέλειες και το ξέρετε πολύ καλά. Όσοι έχετε κολλημένο κεφάλι, ξεκολλήστε το γιατί έτσι γίνεται στα περιοδικά. Το ρετούς θα υπάρχει. Δεν έχουν γίνει ακραίες αλλαγές για να είστε πικρόχολοι.

Τώρα θα μου πεις γιατί κάνω αυτό το story και ασχολούμαι… Ασχολούμαι γιατί πραγματικά δεν γουστάρω να λέτε βλακείες αυτοί που λέτε βλακείες. Για του λόγου το αληθές και για να μην μακρηγορούμε γιατί βαριέμαι, έχω και δουλειές να κάνω, έχουμε ανεβάσει κάποια stories που μπορείτε να δείτε backstage από τη φωτογράφιση» τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα της

https://youtu.be/iKuU6Bvt4As