Τι γίνεται το φαγητό που μαγειρεύουν στο Masterchef;

Στην εύλογη απορία όλων για το τί γίνεται όλο αυτό το φαγητό, που μαγειρεύεται στο MasterChef 3 έλυσε ο κριτής του παιχνιδιού Πάνος Ιωαννίδης.

Η ποσότητα του φαγητού είναι, άλλωστε, μεγάλη καθώς σε κάθε ατομική δοκιμασία μαγειρεύονται τόσα πιάτα, αλλά οι κριτές τρώνε μόνο μία μπουκιά, τότε θα καταλάβει για τι ποσότητες μιλάμε.

Σύμφωνα με τον Πάνο Ιωαννίδη, οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούν να καταναλώσουν όλο το φαγητό που παράγεται στον διαγωνισμό, παρ’ όλα αυτά όμως «τίποτα δεν πάει χαμένο».

Μιλώντας στην Athens Voice, ο κριτής του MasterChef 3 αποκάλυψε από που παίρνουν τόσα προϊόντα, αλλά και που καταλήγουν οι σπεσιαλιτέ των παικτών και όχι μόνο.

«Μεγάλο ποσοστό των προϊόντων διατίθεται από τους χορηγούς του ριάλιτι μαγειρικής», ενώ συμπλήρωσε πως «όσο φαγητό δεν καταναλώνεται από τους 150 ανθρώπους της παραγωγής του Master Chef φυσικά και δεν καταλήγει στα σκουπίδια».

«Μοιράζονται όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε “καλή μεριά”. Τίποτα δεν πάει χαμένο», κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι ποσότητες φαγητού που απομένουν καταλήγουν σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη.