Τι λέει για το ύφος των κριτών του MasterChef ο Σκαρμούτσος; (vd)

Λίγο πριν να ξεκινήσει το φετινό MasterChef αποφάσισε να μη συμμετέχει στην κριτική επιτροπή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καθώς δεν συμφωνούσε στη ριάλιτι μορφή που ήθελαν να προσδώσουν στο παιχνίδι.

Σε συνέντευξη στο Dot μίλησε για το γεγονός της αποχώρησης του από το παιχνίδι μαγειρικής και πόσο στενάχωρο είναι γι αυτόν που δεν βρίσκεται στη θέση του κριτή φέτος.

«Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το project μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν λόγο της εμφάνισης μου ήμουν περιθωριοποιημένος. Ίδιος άνθρωπος ήμουν όπως σας μιλάω και τώρα. απλά δεν καθόταν ο κόσμος να ασχοληθεί με εμένα. Άλλαζαν πεζοδρόμια. Ειδικά αν ήταν βράδυ;»

Οι δηκτικοί χαρακτηρισμοί των κριτών

«Το ‘μαγειρικό σκουπίδι’ (χαρακτηρισμός Λεωνίδα Κουτσόπουλου) δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλώσει έτσι μαγειρικά. Μπορεί να φταίνε και οι δάσκαλοι που μου έδειξαν εμένα. έχω μεγαλώσει με ευγένεια μέσα στην κουζίνα. Έχω μεγαλώσει με τον σεβασμό απέναντι στον άλλο. Υπάρχει ο σωστός τρόπος που πρέπει να πεις κάτι στον άλλον και ο λάθος».

Τι κέρδισε από το MasterChef ο Σκαρμούτσος

«Με την τηλεόραση απέκτησα φήμη, απέκτησα κάποια χρήματα που δύσκολα θα τα έβγαζα υπό άλλες συνθήκες. Μου άνοιξαν πόρτες που δεν υπήρχε περίπτωση να μου ανοίξουν».

Δείτε το βίντεο: