Το «φτάνει» του Αρναούτογλου για τη Συρία! (pic)

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή τους βομβαρδισμούς στη Συρία μας προτρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του και να στείλουμε μαζικά ένα μήνυμα.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανέβασε μια φωτογραφία που στις παλάμες των χεριών του γράφει «enough Syria» με το παρακάτω μήνυμα:

«#enoughsyria Αρκετά μ’ αυτό που συμβαίνει στη Συρία, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα, σας παρακαλώ όλους, να γράψετε στις παλάμες σας enough Συρία και να ανεβασετε την δική σας φωτογραφία στα social media γραφοντας #enoughsyria…παρακαλώ τους συναδέλφους τηλεπαρουσιαστές, ράδιο εκφωνητές, Δημοσιογράφους, Ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικούς(όσοι εχουν μείνει ακόμα σωστοί) Και όλους εσάς εκεί έξω μικρούς και μεγάλους να στείλετε αυτό το μήνυμα γράφοντας στα χέρια σας enough Συρια… Μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα, στείλτε το σε φίλους σας στο εξωτερικό στείλτε το παντού ακόμη και σε αυτούς που δεν μιλούν ελληνικά…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αυτό είναι το link για να στείλουμε το μήνυμα στους σωστούς αποδέκτες.
 https://secure.avaaz.org/el/petition/DONALD_TRUMP_VLADIMIR_PUTIN_STOP_THE_WAR_IN_SYRIA/?cVBqQmb», αναφέρει ο Αρναούτογλου στη δημοσίευση του.