Φλογερή ξανθιά η Μαρία Κορινθίου στη “Νεράιδα και το Παλικάρι”

Η Μαρία Κορινθίου είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει το μελαχρινό και να γίνει μια ξανθιά για τις ανάγκες του πρωταγωνιστικού ρόλου που αναλαμβάνει στην παράσταση “Η νεράιδα και το Παλικάρι”.

Στο καστ της θεατρικής παράστασης Η Νεράιδα και το Παλικάρι πρόκειται να γίνει μία πολύ ωραία προσθήκη, με ένα πρόσωπο που κανείς δεν περιμένει να δει ανάμεσα στη Μαρία Κορινθίου και τον Παναγιώτη Πετράκη.

Η Χρυσούλα Διαβάτη θα παίξει τον ρόλο που έπαιζε στην ταινία η Τζόλυ Γαρμπή, της παραμάνας της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος “Στη φωλιά των Κου Κου”, το υπόλοιπο καστ της παράστασης συμπληρώνουν οι: Γιώργος Κωνσταντίνου, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Σταύρος Νικολαΐδης, Ευτυχία Φαναριώτη και Νίκος Ζωιδάκης σε guest εμφάνιση.

View this post on Instagram

Το Κατερινιώ! 🌺 Και ναι, μπορώ να πω ότι είναι το πιο πετυχημένο από όλα μέχρι στιγμής! Ακόμα δε ξέρω τι θα κάνω, δεν έχω αποφασίσει…αν θα βάψω ξανθά τα μαλλιά, αν θα αφήσω το Κατερινιώ μελαχρινό όπως έχουμε συνηθίσει της Κρητικοπούλες ή απλά αν θα βάλω περούκα! Βασικά για την περούκα ήδη γνωρίζω, ΟΧΙ, είναι πολύ φτηνή λύση και καθόλου έντιμη γι αυτό το ρόλο! Δεν το διαπραγματεύομαι αυτό! Η Ξανθά μαλλιά ή κάστανα! Όλοι έχουμε στο μυαλό μας και έχουμε αγαπήσει αυτό το ρόλο, μέσα από την Αλίκη μας, γιατί γράφτηκε για την Αλίκη μας και γιατί χτίστηκε από την Αλίκη μας και για εμένα το Κατερινιώ είναι ξανθό! Αλλά και από τον ίδιο το συγγραφέα(η ταινία ήτανε πρώτα μυθιστόρημα και μετά το μετέφεραν σε ταινία) όπου κάνει αναφορές συνέχεια για την ξανθιά νεράιδα! Από την άλλη, να μεταφερθεί το Κατερινιώ με τη δίκη μου βερζιον, μελαχρινό, γνήσια μελαχρινή Κρητικοπούλα, μία άλλη νότα, μια άλλη προσέγγιση μέσα από εμένα! Προσεγγίζω λοιπόν αυτό το ρόλο έτσι όπως τον γνωριζουμε; Σέβομαι την Αλίκη και πατάω στο δρόμο που η ίδια δημιούργησε δείχνοντας και μεταφέροντας το ρόλο θεατρικά με πολύ σεβασμό στο κόσμο το Κατερινιώ έτσι όπως το γνωρίζουμε, έτσι όπως το έχουμε αγαπήσει; Ή πάμε για ένα καινούργιο διαφορετικό Κατερινιω; Σίγουρα τίποτα από τα δύο δεν είναι εύκολο και θέλει πολύ δουλειά! Σκέψεις, σκέψεις που τις μοιράζομαι μαζί σας γιατί γνωρίζω ότι είστε πλάι μου σε όλο αυτό και ναι η γνώμη σας μετράει! 🌺🌺 _________________ #ineraidakaitopalikari #fourtounakides_kai_vrontakides #actress #theater #mariakorinthiou #actresslife #katerinio #musical

A post shared by 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗞𝗢𝗥𝗜𝗡𝗧𝗛𝗜𝗢𝗨 (@mariakorinthiou) on

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Γαλλία – Γερμανία