Άκης Σακελλαρίου: Παραμένει στην Εντατική – Τα τελευταία νέα του

Στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Σωτηρία, παραμένει ο Άκης Σακελλαρίου έπειτα από σοβαρής μορφής πνευμονία που οφείλεται στο βακτήριο της legionella και στη λοίμωξη των λεγεωναρίων που αυτό προκαλεί.

propoli

Ο Άκης Σακελλαρίου ένιωσε έντονη αδιαθεσία και εμφάνισε υψηλό πυρετό κατά τη διάρκεια της περιοδείας της παράστασης Mamma mia στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Λίγο πριν το καστ αναχωρήσει για παραστάσεις στην Κρήτη, ο ηθοποιός βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι πάσχει από την νόσο γνωστή και ως νόσος των κλιματιστικών.

Τα πρώτα 24ωρα της νοσηλείας του ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμα καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν ραγδαία όμως με την έγκαιρη θεραπεία που του επέβαλλαν οι γιατροί οι οποίοι και έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στην εντατική άρχισε να σημειώνει μία μικρή ανάκαμψη, όμως όχι αυτή που θα ήθελαν οι γιατροί ώστε να μιλάμε πλέον για ανάρρωσή του. Το γεγονός όμως ότι με το νέο σχήμα αντιβίωσης που του χορηγούν σημειώνεται μία μικρή βελτίωση είναι ενθαρρυντικό. Σταθερή λοιπόν η κατάστασή του. Φαίνεται πως ο αγαπημένος ηθοποιός έχει τουλάχιστον ξεπεράσει τον μεγάλο κίνδυνο των πρώτων 24ώρων.

Loading