Έμφραγμα υπέστη ο Ντίνος Καρύδης στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε εσπευσμένα ο Ντίνος Καρύδης το περασμένο Σάββατο (16/6), καθώς υπέστη έμφραγμα ενώ συμμετείχε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.

propoli

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο γνωστός ηθοποιός και πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη ξεκίνησε με προορισμό την πλατεία Συντάγματος μαζί με τη φίλη του, Γωγώ Αντζολετάκη.

Κάποια στιγμή, την ώρα που οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για απομακρύνουν τους διαδηλωτές από τη Βουλή, αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε πιέζοντας με το χέρι του το μέρος της καρδιάς.

Υπεβλήθη σε επέμβαση ο Ντίνος Καρύδης

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ότι είπε υποστεί έμφραγμα. Υποβλήθηκε σε μια νέα μέθοδο αγγειοπλαστικής για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και η υγεία του φαίνεται πως έχει σταθεροποιηθεί. Παρ’ όλα αυτά, θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες.

«Τα χημικά ήταν μάλλον η αιτία»

«Ο Ντίνος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεται στο νοσοκομείο από το Σάββατο, μετά τη διαδήλωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Τα χημικά που έπεσαν εκεί μάλλον ήταν η αιτία», δήλωσε η σύζυγός του, αποδίδοντας το πρόβλημα του ηθοποιού, Τζούλια Αργυροπούλου.

Loading